Pàgines

dilluns, 24 de desembre del 2012

EL PAPA, HA ESCRIT UN TWEET

El Papa Benedicto XVI, ha escrit un tweet.  El màxim representant de Déu en la terra, ha utilitzat les noves tecnologies per fer arribar a tots/es  els missatges celestials.

Llàstima que només s’observe progrés tecnològic i no s’acompanye també d’un progrés social, d’igualtat , de civisme, de solidaritat amb els més necessitats.

 Aquesta església, que com ja he dit en altres ocasions, és homofoba, que condemna l’ús del preservatiu, el sexe com a plaer natural , que condemna el divorci, l’eutanàsia, l’avortament... que relega la dona  a  no exercir el sacerdot... una església que sempre ha estat al costat del poder , siga quin siga ...

L’església ha d’evolucionar. Ho ha de fer . Si no ho fa... no solament desapareixeran el bou i la mula o l’estrella de Betlem.. també desapareixeran els  creients. El seu discurs , ja no és vàlid actualment.

 No fa massa temps, a les persones esquerranes, el clero les  tractava de convertir  en destres; a  les persones que es suïcidaven els negava el funeral perquè desconeixien les malalties mentals o les depressions.  Avui , seria impensable que feren açò. Doncs el mateix passarà en tot el seu discurs anacrònic i acientífic, haurà d’evolucionar  perquè el debat públic està guanyat, a poc que u siga mínimament intel.ligent

EL TWITTER, un camí cap a l’evolució ... Papa, Bisbes, Sants/es, i demés personatges celestials.. aprofiteu-lo per a fer el canvi.

A mi , personalment, ni ara ni després ... en convencereu de res.. però, potser  a altres els alegreu una mica la vida . Encara que siga per açò últim , ja val la pena.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada