Pàgines

dissabte, 15 de desembre del 2012

DÓNA VOTS ESCORAR-SE CAP AL CENTRE?

La vicesecretària general del PSOE, Elena Valenciano, diu que  ‘hay que huir de la cuevita de la izquierda porque es atractiva para lamerse las heridas, pero aleja de las mayorías’.

Si aquest és el pensament, l’ideari del PSOE, després de la constant pèrdua de vots de les darreres  eleccions... anem bé! , però que molt bé !!  O siga,   el PSOE  no ha de fer una autèntica política d’esquerra?, S’ha de deixar escorar cap al centre per buscar nous votants?

En tot el que està passant al nostre país, declaracions d’aquest tipus, l’únic que provoca és més desencant i més desconfiança   per a fer front a tots els desgavells de la política actual.

Lamentables  aquestes declaracions.

Com he dit , en altres articles, el partit que ha de substituir al partit actual ha de ser conseqüent,  atrevit, amb les idees clares, nítides, amb polítiques que canvien dràsticament els atemptats contra l’estat de benestar que s’està practicant actualment. Si no és així, el PSOE perdrà les senyes d’identitat  com a  alternativa de govern.

És que el PSOE , ha de continuar amb la política de privatització de la sanitat i de l’educació ?   És que ha  de potenciar, també,  la religió per damunt de la ciència ?  És que ha de  continuar retallant els sou  als funcionaris... ?   És això el que tracta de dir-nos Sra Elena Valenciano?
 Hi ha massa en joc, per tenir que llegir aquest tipus de declaracions, i més del lloc d'on vénen.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada