Pàgines

dijous, 27 de desembre del 2012

DOMINAR LA INFORMACIÓ


Cada dia assistim, impertèrrits , a una autèntica manipulació dels mitjans de comunicació. L’ofici de periodista està en quarantena, malalt. Ja no es tracta de  narrar la veritat , es tracta de contar la veritat que interessa els amos.

 Es tanquen periòdics. Dels pocs que en queden, ofereixen una informació sesgada,  filtrada, pràcticament a la carta dels  polítics de torn. No solament s’està perdent el treball, també s’està perdent la professió.

Darrerament, l’única televisió que hi veig és la sexta. S’imagineu , si per un moment desapareguera?  quin tipus de “basura”, de fem,  televisiu ens quedaria ?

No interessa tenir a la massa informada. Millor és enredar, fer demagògia, mentir, canviar la terminologia perquè passen desapercebudes les noves retallades.

Molts polítics, ofereixen una roda de premsa, però sense preguntes. ( Què volen ocultar?  per què eixa por  a una pregunta  si tenim clara l’argumentació? ).

Sembla que quan més s’equivoca un  govern més se li exalça, més  se’l lloa, més es justifica. Aquestos mitjans de comunicació , pagats per una cartera sempre situada a la part dreta de la jaqueta,  com hagueren reaccionat si hagués sigut ZP el creador de les taxes judicials? no vull ni pensar-ho. Hagués sigut l’apocalipsi.

Dintre de poc tindrem lleis que no permetran gravar les actuacions de la policia. Això per què ? A què tenen por ?

No solament ens estan privatitzant la sanitat, l’educació,  privatitzant el benestar... Ara, també ens volem PRIVATITZAR LA INFORMACIÓ.

Dominar la informació , es com dir , dominar la societat. Una societat sense informació està intoxicada  per  la ignorància,  oberta , per tant , a la voluntat dels “señoritos de turno”.  Heu vist  o llegir  “ Los Santos Inocentes” ?  De Miguel Delibes.  Doncs , AIXÒ.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada