Pàgines

divendres, 9 de novembre del 2012

QUEDA PROHIBIT, PROHIBIR ! ??

Una societat sense  lleis, sembla, ara per ara , utòpica. Tots em som conscients d’aquesta realitat i en conseqüència, de la  necessitat  de la llei.

“Està en la llei!” solem dir. “ Està en la Constitució !”  “Hem de complir la llei !” 

La llei, en conseqüència , regula la nostra existència . Ara bé, si  aprofundint  un poc, al regular el nostre espai vital  condiciona, també , la nostra llibertat. LLIBERTAT, quin concepte més extraordinàri, i quanta sang s’ha vessat al llarg de la història per ella. Unes vegades per evitar-la i unes altres , just pel contrari, per propugnar-la.

Llei i llibertat. Aparentment, un paradigma màgic.  però !!! no us deixeu enganyar, darrere de cada llei hi ha també un retall de la llibertat, són dictades per prohibir. I el que és més injust, sempre beneficien els mateixos. La gent que té el poder  l’aplicarà com voldrà, per això són els amos. Tot ho tenen controlat, previst, per si de cas.No és fruit de la casualitat allò de .” El desconocimiento de la llei no le exime de su cumplimiento”.

La llibertat, per tant, només abraça allò que el poder vol. La llei, retalla la llibertat del poble, dels subalterns i no la del poder. ( I si , en tot cas, la justícia dictamina en contra.. no passa res, ahí està el poder per indultar els seus... jjajaj.) Tot està previst .xiquets.

Si algú, té dubtes.. que pregunte al jutge GARZÓN, !! ENFRONTAR-SE AL PODER PASSA FACTURA!  i si encara no ho té clar... que li pregunte a un aturat/a, als milers de famílies que ho han perdut tot per la crisi , als ciutadans que han agafat queviures del super per exigir que se’ls escolte i un poc més i els tracten com a delinqüents , mentre que els grans banquers ,amb la butxaca plena, són aclamats  o indultats pel poder.

Preparem-nos pel nou canvi, amb molts retalls sanitaris, educatius, de condicions de treball . i com no... de LLIBERTAT. ( Se us han oblidat les imatges de la policia colpejant  al poble  indignat!!? )

Apa !! a complir la llei. La llibertat la podem gaudir en algun poema o tal vegada en algun somni.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada