Pàgines

dijous, 8 de novembre del 2012

"PESADILLA EN LA COCINA: ALBERTO CHICOTE"

Xe !! quin programa!

Anem per parts :

 Primera part :

Chicote , un reconegut “chef” , està protagonitzant una  sèrie televisiva, en la qual , un  restaurant que no  és rendible, es sotmet a la supervisió de Chicote amb l’objectiu de detectar els motius pels qual  eixe restaurant no tira endavant.
 
La idea  sembla interessant i , a més,  segons diuen , està aconseguint una bona audiència.

 Chicote, arriba a la cuina, al cor del restaurant...  la inspecciona, obri les prestatgeries, el microones, la nevera.. calaixos ,  passa el seu dit per damunt de les taules i cadires, rasca amb el  ganivet per ací i per allà.. i  continuació  reuneix el chef i els cuiners i els informa de tot allò  que , al seu parer , ha de canviar.

El programa finalitza, amb  un restaurant amb cara nova, net, polit. El propietari amb cara de felicitat . Les taules plenes de gent , assaborint un menjar exquisit i abundant.

 Segona part :

Jo estic , amb la meua família, sopant...i em veig al Xicote agafant per la cua una rata morta que havia trobat dintre d’un  foguer.  Cadàvers de  panderoles pel sòl. Menjar podrit tan dins com fora de la nevera. El banquet brut  de deixalles arraconades pel temps, viandes putrefactes i fètides , uns cuiners sense les mínimes condicions higièniques , tant  amb  la seua vestimenta com  a l’hora de manipular els aliments...Greix groga i humida rajant, ostensiblement, sobre el mateix  menjar que s’està fent al foguer...

No cal que diga més.

 Jo no sé, si aquest programa millorarà o no l’audiència d’Antena3, però em  deixa molt preocupat, quan pense.. sí aquestes situacions  es repetiran  en molts altres restaurants , en els quals, no hi anirà Chicote a solucionar el que ja de per sí ha de ser evident.

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada