Anem per parts :
Chicote , un reconegut “chef” ,
està protagonitzant una sèrie
televisiva, en la qual , un restaurant
que no és rendible, es sotmet a la supervisió
de Chicote amb l’objectiu de detectar els motius pels qual eixe restaurant no tira endavant.
La idea sembla interessant i , a més, segons diuen , està aconseguint una bona audiència.
El programa finalitza, amb un restaurant amb cara nova, net, polit. El
propietari amb cara de felicitat . Les taules plenes de gent , assaborint un
menjar exquisit i abundant.
Jo estic , amb la meua família,
sopant...i em veig al Xicote agafant per la cua una rata morta que havia trobat
dintre d’un foguer. Cadàvers de
panderoles pel sòl. Menjar podrit tan dins com fora de la nevera. El
banquet brut de deixalles arraconades
pel temps, viandes putrefactes i fètides , uns cuiners sense les mínimes
condicions higièniques , tant amb la seua vestimenta com a l’hora de manipular els aliments...Greix
groga i humida rajant, ostensiblement, sobre el mateix menjar que s’està fent al foguer...
No cal que diga més.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada