Pàgines

diumenge, 11 de novembre del 2012

QUE INJUSTA ÉS, DE VEGADES , LA JUSTÍCIA.!!

Ningú més que nosaltres mateixos som capaços de saber la reacció que provoca en el nostre ànim una notícia desagradable. Una mirada interna cap a la nostra ment  ens permet, analitzar els nostres sentiments, els pensaments i també les decisions que prenen.

Darrerament, quan arribe  a casa del treball  cansat,  però al mateix temps satisfet de la meua tasca...el que més desitge és reflexionar , tancar els ulls i  escoltar el silenci. Em costa, trobar l’equilibri, la calma,  la tranquil·litat, . Sense , proposar-m’ho , la imatge d’un vell humil assegut a una vella cadira, amb la cara  i les mans deteriorades pel pas del temps em ve  al pensamet. Aquest ancià, plorava quan li contava a un periodista  que , els bancs, l’anaven a tirar de sa casa.  Les seues llàgrimes  d’angoixa no trobaven consol.

Aquest drama, és el mateix que el de  milers de famílies en el nostre país. Una persona, pot perdre el treball, o no tindre treball... això ,  mal que bé,  pot suportar-ho, però si a més a més li lleven la casa , què li queda? 

QUE INJUSTA ÉS, DE VEGADES , LA JUSTÍCIA.!!

330.000 milions d’euros han eixit d’Espanya  i  han anat a parar a Alemanya, això representa un 30% del PIB. Ens estant dessagnant.

Alemanya,  és el nostre enemic, quan més prompte ens adonem .. millor.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada