Pàgines

dimecres, 7 de novembre del 2012

EL MATRIMONI GAI

 El Tribunal Constitucional   ha rebutjat, aquest dimarts ,el recurs presentat pel PP contra la reforma del codi civil, que va fer el Govern Zapatero el 2005 per permetre el matrimoni gai.
Pel que sembla, el  govern acatarà la sentència i deixarà les coses com estan.

Cal dir , a més , que avui, el  govern francés també ha aprovat la llei de matrimoni homosexual.

 Manifestar , la meua satisfacció plena, perquè a nivell  legislatiu, el col·lectiu homosexual aconseguisca definitivament aquest dret.

Aprofite l’ocasió  per recordar a tota la jerarquia eclesiàstica cristiana, aquests  que prediquen que tots són fills de  Déu, però que al mateix temps condemnen els gais, lesbianes, transsexuals, a  l’infern,  a la crítica  negativa permanent , quan  l’única cosa que ha fet aquest col·lectiu , ha estat  nàixer, a nivell sexual, distint a la majoria. És tracta d’una realitat humana que no pot ni amagar-se ni desconèixer i que cal assumir-la  sense criteris morals excloents. Com tampoc cal condemnar les relacions prematrimonials , els mètodes anticonceptius i la fecundació in vitro o qualsevol  qüestió relacionada amb la sexualitat humana.

Personalment, passe d’aquesta església homòfoba. Entenc, però, que més prompte o més tard, s’empenedirà de tot el mal que està fent en el seu discurs. Clar, que sempre tindran la porta del cel oberta.

Ser diferent no  és un problema, el problema  és ser tractat diferents.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada