Pàgines

dijous, 15 de novembre del 2012

AQUESTA ÉS L’ESGLÉSIA QUE TENIM !

 Ja està, per fi han parlat els bisbes. En concret el de San Sebastià, monsenyor Munilla. Ho ha fet per condemnar la sentència del Tribunal Constitucional a favor de la constitucionalitat de la llei del matrimoni homosexual. Pel que sembla, aquest senyor del bàcul i vestit daurat, té la potestat  sagrada d’interpretar , no solament la llei divina, sinó que també ha d’interpretar la llei constitucional.

Ara bé, sembla, que només es preocupen de parlar  de cintura cap avall, de cintura cap amunt.. no passa res.

Aquesta jerarquia, només sap dir  “No”, observeu el seu discurs :

- No a les relacions sexuals prematrimonials, no als mètodes anticonceptius, no a la masturbació, no al matrimoni homosexual, no al divorci, no a la comunió dels divorciats, no a la interrupció voluntària de l’embaràs, no a la pastilla de l’endemà, no al matrimoni dels sacerdots, no al sacerdoci de les dones...

 SABEN DIR , NO  perfectament.

Em pregunte ,   per què aquesta capacitat  divina, d’erigir-se en jutges celestials i constitucional.. i saber dir tan clar NO de cintura cap avall. perquè no la utilitzen per dir:  no a la reforma laboral,  no a l’increment de la  desigualtat en la societat espanyola, no a l’augment d’aturats, no a la situació que estan passat més de milió i mig de famílies  en què tots els membres estan en l’atur, no a l’augment de les taxes universitàries, no a les retallades en sanitat , no a les retallades en educació, no a les privatitzacions, no a l’Europa de l’especulació, no a la injecció permanent de diners públics als bancs, no a la supressió de l’assignatura d’Educació per a la Ciutadania.Cal dir que,  finalment,  han dit No als desnonaments , tard, però ho han dit. Després de suïcidis, però ho han dit. I dels joves, que n’han dit ? del seu futur?

No entenc aquest misteri del No, clar que, més misteriós  és el misteri de la Santíssima Trinitat i ells  l’entenen perfectament.  

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada