Pàgines

dissabte, 5 de gener del 2013

LA TORNADA D'HERODES

Una altra vegada, el bisbe de Córdoba , Demetrio Fernández,  famós per les seues escomeses contra el col·lectiu gai, la sexualitat o les ideologies d’esquerra,  acaba d'incorporar noves barbaritats, al seu llarg currículum de despropòsits.

- “Herodes existe” i que les feministes destrueixen la família. Ja es podeu imaginar que per a d’ell feministes és igual a Herodes.

-  “El feminismo radical se extiende por las escuelas”. Manté que la ideologia de gènere intenta destruir  la família,  però que la força de la naturalesa i de la gràcia és més potent que la força del mal i de la mort. Per això, considera que la família necessita  la redempció de Crist, perquè Herodes segueix viu, i no solament mata innocents  al si matern, sinó que intenta mentalitzar els nostres xiquets, adolescents i joves amb aquesta ideologia, fent-los creure que hi ha altres tipus d'estructures familiars.

En què s’està convertint l’església catòlica? 

 La intolerància, la ignorància, la incultura i perquè no.. l’estupidesa , són els fonaments de drets de la major part de les declaracions del jerarques catòlics.

Al llarg de l’Edat Mitjana, no hi havia problema en el seu discurs. L’infern, el  purgatori, els dimonis amb potes de cabra  o bruixes , epidèmies (que els prelats feien creure que eren un càstig de Déu. ) , provocava pànic, terror,  en una inculta societat feudal. El poder que aconseguien  era absolut.

Avui, aquest discurs  no serveix per a la majoria de la població, però l’església continua la seua particular creuada contra l’infidel i utilitza    les mateixes           armes : diables, infern, cel,  Herodes “ mata-xiquets”...

Com us deia al començament , no us resulta estúpid, ridícul, indignant ?

Què opinen la meitat dels ministres, de l’actual govern, d’aquest tipus de declaracions ?

Quan s’acabarà aquesta colla de vividors involucionistes, que volem canviar  una societat civilitzada en la profunda i tenebrosa Edat Mitjana ?
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada