Pàgines

dijous, 20 de desembre del 2012

FILLDEPUTISME, TITERELLISME, NOPAGUEIJAESTÀ

 Aquesta política d’austeritat, que ens amarga la vida, no serveix per a res. Absolutament per a res. La meitat dels països d’Europa estan endeutats. Tots han gastat més del que  podem. Ara el deute generat,   no és pot  pagar de cap de les maneres. És impossible. 

Si una família ingressa 5 i  en deu 10 , és evident , que encara que no mengen, no s’escalfen,  no vagen a l’escola, ni a l’hospital; encara que l’amo tire al servent al carrer d’una patada...la família NO PODRÀ PAGAR EL DEUTE.

El deute acumulat pels Estats, està inflat d’hipocresia, de cinisme i  de filldeputisme... , Tot açò provoca  el que s’anomena  Titerellisme . Com a conseqüència de tot això apareix el NOPAGUEIJAESTÀ.

  Per si de cas us aclare aquests  termes:

 FILLDEPUTISME:   Es diu de la pràctica que realitzen els bancs, amb consentiment del pare de tots els bancs.. un tal BCE, per a poder deixar diners amb un interés  molt més alt quan més pobret siga el país. 

TITERELLISME:  Forma  de govern dictatorial, que realitzen , fefaentment, polítics ineptes que només segueixen la veu del pare del banc, BCE, i de la seua representant permanent d’Alemanya.

NOPAGUEIJAESTÀ. Forma que han d’adoptar els Estats més dèbils per eixir de la crisi. Consisteix en no pagar un deute injust, provocat  pels amos de sempre ( els que tenen els diners)

Argumentació:

 Un estat necessita diners per a poder fer front a les seues despeses. L’estat en demana als bancs, i aquests els hi deixa, però a un interés immoral. Tan immoral que quan més necessitat té un país més alt l’ha de pagar .

Qui deixa els diners als bancs  és  .. El pare dels bancs, o siga el  BCE. 

El problema és  que el pare dels bancs deixa els diner als seus fillets a un interés molt baixet.. i a través del filldeputisme els fillets els el deixen als Estats pobrets amb un interés altíssim. 

Si de cas, et preguntes... Ui.. i perquè els Estats pobrets, no demanen directament els diners al pare dels  bancs si aquest cobra un interés més baixet ?   perquè el pare dels bancs i els seus fillets han negociat i s’han posat d’acord en què  el pare dels bancs no deixa diners a desconeguts.. només als seus filletes. Per què ?.. - Doncs clar!! eixa és la resposta...  perquè  si ho feren no hi hauria  NEGOCIIIIIIIIII.

COLLONSSS!!!  qui ho anava dir.!  O siga, seria més o menys com si una persona robara diners a una altra i després tinguera la pocavergonya de prestar-li els diners robats a un interés altíssim,  perquè cap altre en té de diners.

 

Xe! apunta’m al NOPAGUEIJAESTA. !!  Xe ! quin mal de panxaaaaaaaaaaaa!!

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada