Pàgines

dilluns, 10 de desembre del 2012

EL CONFLICTE ESTÀ SERVIT

No em teníem prou amb  un estat del benestar totalment retallat, apedaçat, deteriorat... Ens faltava el ministre Wert, presentant un esborrany de la nova llei d’educació totalment anacrònica i pràcticament irrealitzable.

Wert, d’aquesta forma , acontenta a la dreta més extrema i a una església que, dia rere dia, va perdem credibilitat per les seues posicions acientífiques , més pròpies de la profunda  Edat Mitjana que de l’època actual. L’església, aconsegueix , doncs, que la religió siga avaluable i, a més , que desaparega L’educació per la Ciutadania, donat que aquesta assignatura està plena de pecats mortals.

No content amb això, Wert dóna un pas més; el català  es considerat com a llengua no vehicular,  atacant d’aquesta manera els sistema d’immersió lingüística i el que és més lamentable,  la mateixa essència de la identitat catalana. El conflicte està servit.

 Cada colp que es done no solament a l’estat del benestar , sinó també al principis constitucionals, a  no respectar les llengües pròpies , a negar que un poble decidisca per ell mateix.. provocarà en un futur canvis més radicals, però en sentit contrari. El govern que puga substituir a l’actual haurà de fer-se càrrec de restituir  tot allò ,conculcat. No hi haurà possibilitat de mitges tintes com fins ara. Que se preparen  aquestos posseïdors de la veritat  absoluta i divina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada