Pàgines

diumenge, 16 de setembre del 2012

TINDREM UNA ALTRA CANAL NUEVE?

 Ja fa temps, molt de temps que no veig canal nueve. Amb un dia que subreptíciament ho faces, ja ho has vist tot. L’estrella era ZP, el déu omnipotent  eregit culpable de TOT. La resta de la programació és la inauguració de qualsevol cosa , per suposat tot en castellà.

(Cal dir, per a ser sincer... que seguia la sèrie L’alqueria blanca, )

Però parlem de TVE 1, no fa massa temps.... uiiiiiiiii. si manava ZP!!!  aquesta Tv, em semblava equilibrada , sobretot, en reflectir l’actualitat  i en la composició dels tertulians que formàvem part de qualsevol debat de caire polític. En canvi , què tenim ara al  davant? us done unes pistes.:

- Ana Pastor, acomiadada. Ara fitxada per la  CNN.

- La diada catalana, passà desapercebuda. Es demanaren disculpes ... síiiii, però passà desapercebudaaa..!

- “L'esposa del Ministre Wert nova tertuliana de "Els desayunos de TVE" . Quina casualitat, era també tertuliana del canal ultra Intereconomía.

- “. Como si de una ´noticia de interés general´ se tratara, el Canal 24 horas de RTVE ha decidido conectar con la Escuela de Verano del Partido Popular para retransmitir íntegra la intervención del Portavoz del Partido Popular en el Congreso, Alfonso Alonso.” No tinc res en contra.. però  amb diners públics??

Toros, comentaristes partidistes , reposicions de fa més de 40 anys, documentals revisionistes sobre el fascisme, ... Només falta la retransmissió de la misa des del Valle de los Caídos .

TINDREM UNA ALTRA CANAL NUEVE??  Xd,Xd.Xd ,,



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada