Pàgines

dilluns, 27 d’agost del 2012

ELS QUE HAN DE DONAR LLUM.... DONEN FUM!

 La ministra de treball Fàtima Báñez, després del consell de ministres, convocà  roda de premsa  per anunciar les noves mesures per a cobrar els 400€ del pla Prepara. Una ajuda , que com tots sabeu cobren els parats que han exhaurit la prestació per atur.  A  partir del 26 d’agost , un aturat de llarga duració no podrà cobrar els 400 € si viu amb els seus pares i aquests cobren més de 481€ cadascú, perquè segons la ministra, no ho necessiten.

Rajoy, Montoro.. cada vegada que obrin la boca  és per a dir que “no hay dinero”.

Ara bé, sabeu que els diputats cobren una dieta de 1826 € en concepte d’allotjament i manutenció?. A més el congrés paga viatges en avió, tren o kilometratge si utilitzen el cotxe, també 120€ en dietes per menjar. (o siga la dieta es paga per duplicat).

 La pregunta és :  És que aquest privilegiats necessiten cobrar  els 1826 eurets...?. pobrets.. veritat.!!  No tenen prou en el sou , com ha dit un diputat del PP, que cobra 5100 € i no pot passar el mes ?

En aquest moment de retallades en tots els  àmbits socials,... què passa  ací?

Si observarem la declaració de béns de la major parts dels diputats, tant d’un signe com d’un altre, es posaríem les mans al cap . Només dos exemples per  il·lustrar-nos.

- Fátima Bañez té 6 vivendes (4 amb herència compartida), a més un solar y dos finques de secà.  .550.434 €  en depòsits  i accions. Té vivenda en Madrid, i en Huelva.

- Ciprià Ciscar, diputat del PSOE per  València. posseix 8 vivendes, té  3 finques, 3 locals i 1 garatge. Depòsits per valor de 286.000 € i cobra la dieta per allotjament i manutenció.

Podríem seguir la llista en membres de qualsevol partit polític de signe distint. Ningú s’escapa.

  Un aturat , que busca feina cada dia,  que no solament no té per a menjar i pagar imposts  sinó que a més a més ,   sent en la seua carn,  l’angoixa de no trobar cap tipus de  treball , a aquest també se li retalla la mísera ajuda que disposa.

Que poca sensibilitat social demostra tenir la casta política. Vergonyós i lamentable.!! 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada