Pàgines

dilluns, 20 d’agost del 2012

BIOTECNOLOGIA

Segons Gregory Stokc, biofísic americà i especialista en biotecnologia, afirma que estem davant dels primers passos per  a manipular els nostres gens, no sols per a evitar malalties, sinó també per a millorar la nostra espècie.

Amb tota probabilitat ,la persona que viurà 150 any ja ha nascut.

 Amb  un poc d’imaginació, fins i tot, podrem tenir el nostre mapa genètic davant l’ordinador, subratllades  les malalties que  patirem... i les solucions. Igual s’especifica , el dia en què ens intervendran quirúrgicament per evitar qualsevol patologia greu.

Les tècniques antienvelliment, la investigació en cèl.lules mare, la clonació...canviaran la nostra vida. Tot s’haurà de canviar:  la família, el pas de la riquesa d’una generació a la següent, l’educació o la forma de matrimonis.

La repercusió en la nostra forma de vida actual serà brutal.

 Una hipoteca a 40 anys ... ja no ens semblarà tan complicada, l’edat de jubilació  tampoc, viuran en la mateixa família rebesavis, avis,  pares, fills, néts.... jejejj serà divertit, no ?  sempre tindrem a algú amb qui pugam jugar al parxís o la play. Necessitarem una habitació ben ordenada per col.locar  els medicaments de cadascú..

De tota manera, per si de cas  .. la seguretat social no ens cobrix les despeses sanitàries, hi ha també una solució prou assequible  per  viure més i evitar que les arrugues s’apoderen del nostre organisme (a part de cremes, massatges i demés....) i és follar o fer l’amor per aquells/es més susceptibles. Està demostrat que mantenint artificialment els nivells hormonals  que tenim a la joventut, l’envelliment es retarda, no es que a l’envellir de forma natural disminuisquen les hormones sexuals, sinó que també per disminuir les hormones , s’envelleix més ràpid. Hi ha metges que injecten hormones contra l’envelliment.

El que no acabe d’entendre ... com és que els Papes arriben a tanta edat sense aquesta tècnica casera?... Igual s’injecten hormones.. no?

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada