Pàgines

divendres, 18 de gener del 2013

NO ÉS QÜESTIÓ DE COLORS , ÉS QÜESTIÓ DE JUSTÍCIA.


 Ens estem acostumant a llegir , dia sí i dia també, casos de corrupció política. Sembla  que no en tenim encara prou.

Segons el diari  EL MUNDO : “Bárcenas pagó sobresueldos en negro durante años a parte de la cúpula del PP. Distribuía cada mes sobres con cantidades entre 5.000 y 15.000 € a secretarios, ejecutivos, cargos públicos y otros miembros del aparato. Con el dinero B procedente de constructuras, empresas de seguridad y donaciones, se daba también protección a amenazados por ETA. Rajoy, que según fuentes del PP no cobró nunca esos complementos,  instruyó a Cospedal en 2009 para acabar con esta práctica.
El extesorero amenazó con revelar estos pagos si el partido no le ayudaba a eludir las consecuencias penales del “caso Gürtel”.
Altres fonts,  constatent que tenia comptes  a Suïssa amb saldos superiors a 22 milions d’euros.
Llegir , aquesta notícia, tan impactant, provoca  la formulació d’algunes preguntes la resposta de les quals és necessària i urgent .

Era conscient la cúpula del PP de l’existència de tot el que estava succeint?
Hi ha alguna relació en aquest cas i la trama Gürtel?
Garzón, tenia raó a l’actuar com va actuar ?
Eixirà  Rajoy  a donar explicacions d’aquest nou escàndol  de corrupció política?

No podem continuar així, ni un sol dia més. Tants casos de corrupció no es podem digerir de cap de les maneres. La impunitat, el cinisme, la mentida, l’enriquiment il·lícit no poden seguir campant per  l’escenari polític com si res  passara.
Els ciutadans  ens sentim enganyats, indignats.  Fins on hem de seguir suportant aquesta delinqüència de ’alto standing” ?
No solament estem patint  una crisi econòmica que deixa en calçotets l’estat de benestar, també assistim a una decadència moral, d’impunitat... que ens deixa perplexes , frustrats...

 EL QUE ESTÀ PASSANT , JA NO ÉS QÜESTIÓ DE COLORS, ÉS QÜESTIÓ DE JUSTÍCIA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada