Pàgines

divendres, 21 de desembre del 2012

EXTRAORDINARI DISCURS POLÍTIC


Estareu d'acord amb mi, en què  es pot dir més fort però no més clar. Aquesta jove socialista Patricia Hernández Gutiérrez, fou elegida diputada per Santa Cruz de Tenerife, una de les regions més afectades per l'atur juvenil.
 
Feia tant de temps, que no escoltava fer oposició sensata, amb convenciment, amb ganes de canviar aquesta situació ,tan lamentable, a  la qual ens ha portar l'actual  govern, que albire una incipient esperança pel canvi, que tot  encara no  està perdut. Darrere nostre, hi ha joves preparats, amb ganes de millorar, de fer justícia d'una vegada.
Els polítics, no han de perdre mai els principis que els han dut al poder, si ho fan,  més prompte o més tard, el poble els passarà la factura de la seua traïdoria.
 
La meua felicitació, Patricia Hernández, gent com tu, fan molta falta en este país d'amiguisme i clientelisme polític.
 
La política no és un mitjà  per a guanyar-se la vida, pegant la cabotada davant del cap. L'objectiu d'un polític és servir a la societat, dotar-la de lleis perquè,  cada vegada ,siga més justa. Dissortadament , la major part de polític , d'un signe o d'un altre,  no acompleixen aquest perfil. S'hi troben contaminats de poder. És fàcil  emplenar-se les butxaques en nom del poble, però sense el seu consentiment.
Per primera vegada , observe un polític que es creu el seu discurs.
 
 
 
http://www.youtube.com/watch?v=gIym4ns6rNs&feature=player_embedded

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada