Pàgines

dilluns, 10 de setembre del 2012

EL CÀNCER DE MAMA

Per algun lloc he llegit que el ministeri de sanitat està estudiant  la possibilitat de nous retalls  ,entre ells la realització de mamografies a partit de certa edat, tal i com s’estava fent fins ara.

Lamentable notícia. Qualsevol dona  als 45 anys rebia a casa seva una carta de la conselleria de sanitat , en la qual, li comunicaven dia i hora per a practicar-li una mamografia. No cal dir, que no ha de ser gens agradable que li agarren els pits i un darrere de l’altre una màquina determine si hi ha o no  algun tipus de tumor. Segurament, tan abans com després... i fins que no li donen els resultats , l’angoixa, la inquietud , la preocupació per saber si tot està bé  o no.. és gran.

Esta pràctica, ha salvat milers de vides. Hi estàvem orgullosos que des de l’administració s’ocuparen de preveure esta malaltia.

Que estaran  pensant les dones espanyoles , després de llegir o escoltar la notícia? Què estaran pensant també, les dones  que gràcies a esta prova han aconseguit curar-se ?

La veritat, no entenc res !!

 No sóc ,cap especialista en la matèria però simplement atorgant-li al sentit comú un poquet de sentit comú.... convindreu amb mi, que el més important en la política sanitària és la prevenció, perquè no solament dóna una gran esperança de vida a totes les persones  sinó que  a més a més és molt més barat.

Com és possible, que amb el nom de l’austeritat,  s’estiga jugant amb la salut de les persones ?  De què ens serveixen les fotos de polítics amb tauletes al carrer repartint llacets blaus  i fent sopars i gales si després ens troben en està crua realitat.?

Tots hem perdut éssers volguts per aquesta terrible malaltia, i sabem com és de  dur el tractament ... LLUITEM PERQUÈ ESTÀ COLLA DE POLÍTICS INÚTILS DESAPAREGUEN DEL GOVERN.

És este l’estat insostenible. Sr. Aznar ?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada