Pàgines

dissabte, 6 d’octubre del 2012

EL PROGRAMA ELECTORAL – UN ENGANY!!

No cal dir, que el vídeo de les promeses electorals del PP, pot posar malalt a més d’un/a.
No cal dir, també, que el concepte de democràcia inventant pels grecs  cap al 500 AC, implica que els ciutadans poden triar els seus representants lliurement mitjançant el seu vot. El món occidental és mou en aquest principi de la lliure expressió de la voluntat popular cada quatre anys. Encara diré més, quan l’expressió popular , la llibertat  que disposen per a exercir el dret al vot  està sotmesa a coacció , a la por. ., aleshores  diem que les eleccions han estat manipulades , no han existit les garanties democràtiques que calen .En més d’una ocasió La Unió Europea, envia observadors amb la finalitat de garantir la puresa democràtica. QUE BONIC..! VERITAT!  visca, visca.. he votat.. he votat.. que democràtic que és el meu  país.  muac, muac...
 Aquest procés, aparentment innocu, pur, respectuós amb les lleis... s’ha convertit en les darreres eleccions generals en una mentida, en un engany. El partit guanyador ho ha aconseguit incomplint totalment el seu programa electoral.  Milers de ciudatans han caigut al parany. 
Si  els programes electorals, que són la base dels nostre vot, l’energia que exigim al polític per provocar un canvi o defensar allò que creiem just NO ES COMPLEIXEN  aleshores  quin tipus de democràcia tenim. ? per què hem de votar ? a què voten...?
Quina utilitat té el nostre vot, que no siga anar a la claveguera ?
 
AQUESTA NO ÉS LA DEMOCRÀCIA QUE JO VULL!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada