Pàgines

divendres, 12 d’octubre del 2012

UN VIATGE SIMBIÒTIC.

Amb motiu del viatge de Soraya Sáenz de Santamaría i María Dolores de Cospedal a Roma amb motiu de la declaració de San Juan de Ávila com a Doctor de l’Església.

Que bonic!! amb  vestit negre , “peineta” i collar de perles. Com abans.!

Que curiós, l’església que contínuament critica les relacions sexuals prematrimonials, el plaer sexual si la finalitat no és la procreació, l’ostracisme sexual als homosexuals, que no dubten en manifestar-se contra l’avortament, els anticonceptius, el divorci.. tanmateix callen i oculten amb diners els sagnants casos  d’abusos sexuals a xiquets, una pandèmia estesa per tot arreu i que sempre s’ha ocultat . Tampoc he vist manifestacions de bisbes i demés cúria celestial en contra de les retallades en sanitat, en educació, en serveis socials, en dependència, en contra de la reforma laboral que conculca drets per als treballadors. Encara està per condemnar les despeses militars, l’explotació infantil, la prostitució de menors, el frau fiscal...

La jerarquia catòlica només parla de cintura cap avall , el demés no importa.

Heu vist alguna manifestació, encapçalada per bisbes contra els desnonament de famílies humils ?, contra les entitats financeres  que s’han enriquit a costa nostra? contra l’assistència sanitària als immigrants ? contra la corrupció política? 

 Està vist, i comprovat al llarg de la història que l’església i el poder  mantenen una relació de simbiosi en la qual,   els dos es beneficien .L’un li dóna els diners i l’altre la gràcia  i el perdó diví  .  Els altres.... a pregar i a obeir. Com en els vells temps.!!

Enteneu ara la raó del viatge?  Enteneu ara perquè l’esglèsia calla i otorga però no es manifesta ?     .Clar ,per la simbiosi .. la simbiosi,, xiquet ! la simbiosi !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada