Pàgines

diumenge, 29 de juliol del 2012

AQUESTA NO ÉS LA FOTO .... GALLARDÓN.

Com diuem en el meu poble, “Si no vols caldo ... dues  tasses” .  Alberto Ruíz-Gallardón, ministre de justícia , acaba de fer-se una foto . I sorpresa, en aquesta ja no apareix vestit de polític equilibrat, d’aquells que són de dreta però que també entenen principis d’esquerra . En aquesta foto  apareix un altre Gallardón, el Gallardón vinculat a la casta eclesiàstica, visceral, anacrònica, fanàtica... i ignominiosa que permanentment ataca i qüestiona drets socials que han costat  molt  de conseguir i afiançar en el nostre ordenament jurídic.

 No m’ho puc creure! per aquest ministre , no es motiu d’avortament  la detecció de malformacions en el fetus . De tots els supòsits que s’al.leguen per a realitzar aquesta dramàtica intervenciò, potser siga aquesta la que més consens tinga en tota la ciutadania tant d’un signe polític com d’un altre. És un gran pas enrrere en els drets de tots , però especialment en les dones que són els que el porten a dins seu. La comunitat  cièntifica ha exposat la seua disconformitat absoluta.


Tornarem al passat, aquell en que les espanyoles riques (molt catòliques algunes.) anaven a l’estranger a avortar... les altres.. les espanyoles sense recursos  ho feien en xicotetes sales lúgubres, i a vegades sense llum.. amb  gent sense escrúpols ni titulació . Moltes d’elles van morir en l’intent. Les riques, venien de Londres  ... de compres.


Serà que Gallardón... vol heretat la corona de Rajoy ... i per això s’ha de vincular  a la jerarquia eclesiàstica més rància i reaccionaria?  Serà que Gallardón vol desviar l’atenció sobre   el que està passant a Espanya?...  Serà que Gallardón... no pot passar desapercebut  com a ministre ...i ha de fer-la ben grossa ?...
 

Serà... Serà.. Serà....!  el que sí és segur... és que aquest no és el camí... Ja tenim tots suficient angoixa per la situació del país.. que només falta  que ara encara la compliquem més sense necessitat.  AQUESTA NO ÉS LA FOTO  CORRECTA GALLARDÓN.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada