Pàgines

dilluns, 28 de gener del 2013

QÜESTIÓ DE PODER.

El  comitè Espanyol de Bioètica , té com a funcions  “emetre informes , propostes i recomanacions per als poders públics d’àmbit estatal i autonòmic sobre matèries relaciones amb les implicacions ètiques i socials de la Biomedicina i Ciències de la Salut. Així mateix, se li assignen les funcions d’establir els principis generals per a l’elaboració de codis de bones pràctiques d’investigació científica i la de representar Espanya en els fòrums i organismes supranacionals i internacionals implicats en la bioètica.”
Doncs bé, aquest comitè ha sofert  canvis molt importants en la seua composició. Han copat els seus llocs amb candidats clarament contraris a l’avortament, les investigacions amb cèl·lules mare embrionàries, eutanàsia, la homosexualitat...  defensant, per tant , els plantejament catòlics i en contra de la major part de lleis aprovades en aquestes matèries..

Us en  recordeu de l’article que vaig publicar  : “ La Real Acadèmia de Medicina i Cirurgia d’Andalusià Oriental”,  acaba de nombrar  Académico de Honor  a l’Excm. i Rvdm. Cardenal Dr. D. Antonio Cañizares  Llovera. El seu mèrit, un conjunt de creències religioses, bàsicament dogmàtiques que estan renyides amb la ciència.

Us en  recordeu també d’aquest altre.: “El servei de formació del professorat , CEFIRE,  d’Alacant ,  ha presentat un curs   titulat : “Apariciones  y milagros de Nuestra Señora”.

Afegiu a  aquest conjunt de despropòsits el següent : "La Universidad de Alcalá sustituye una sala de estudios por una sala para rezos".

La ideologia, doncs, prima sobre la ciència. Ara, les recomanacions per a la investigació científica ja estan custodiades per la ideologia  i en conseqüència la ciència sotmesa a la creència.  No hi ha diners per a la investigació científica però sí per l’anacronisme dogmàtic religiós.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada