Pàgines

diumenge, 21 d’octubre del 2012

VISIONEU EL VÍDEO QUE US ADJUNTE, NO US EMPENEDIREU !

Cada dia , cada hora. En cada hora de cada dia. Al carrer, a la tenda,  al bar, al parc... en tots els llocs , per tot arreu.. a dalt , a sota, a l’esquerra i a la dreta.. cap ací. o cap allà, TOTS, parlem de política. Ens hem fet economistes a la força. Terminologia econòmica no fa massa temps desconeguda,  ara és quotidiana .La prima de risc, el PIB, els mercats financers, desnonaments, estat del benestar, inflació, recessió..  

Tots en sabem  ja alguna cosa. Ho sabem, perquè només cal observar la història recent, només cal llegir l’opinió d’economistes , només cal fixar-se en la situació de països com Grècia o Portugal... que van de mal en pitjor , per  adonar-nos que l’actual política de retalls de la deessa europea Merkel, i que els seus acòlits del PP, estant aplicant , és a dir , retalls en educació, en sanitat, en protecció social... a més d’una reforma laboral retrògrada, només provoquen  més atur i més recessió. Els retalls, ens amarguen la vida, a canvi de res  i solament ens condueixen a una via autodestructiva de l’economia.

Preparem-nos per al rescat !! amb ell,  més retalls, més destrucció de treball , més recaptació d’impostos, menys despesa sanitària i educativa.  En conseqüència, més protesta al carrer, i més lleis dictatorials contra la llibertat d’expressió. 

El més greu de tot... tant de sacrifici....  I PER A QUÈ ?

L’ESPERANÇA DE CREIXEMENT , JO NO LA VEIG ENLLOC.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada